Valpolicella, Altarol, Corte Figaretto 2018

Valpolicella, Altarol, Corte Figaretto 2018

169.00 DKK pr. flaske
139.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Nede på Corte Figaretto er Mauro og Patrizia Bustaggi en lille smule stolte fordi deres datter Sofia, der i november 2018 blev udklækket som ønolog på Istituto Agrario di San Michele all'Adige, nu er fuldt involveret i produktionen. Og efter nærmest perfekt vejr fra midten af juli og frem mod høsten, der favoriserede en optimal vegetativ cyklus og til sidst bød på de helt rigtige temperatursving mellem dag og nat, havde de fået rigeligt mængder af herligt modne druer at lege med.

Kvalitetssorteringen var derfor nærmest en formssag og druerne er derfor nærmest røget direkte op i ståltankene efter at alle stilkene er fjernes. Frugten fra de forskellige druesorter er gæret hver for sig efterhånden som den er blevet moden og sammenstukket til den endelige vin i december. Herefter er vinen modnet frem til april hvor den i forbindelse med aftapningen er filtreret ganske let.

Som altid en dejlig frisk og livlig vin med en herlig duft af kirsebær, blommer og forskellige friske urter, der i munden bliver fulgt til dørs af saftig bitterfriskhed og en fin lille fylde, som opleves meget læskende og befordrende især hvis den nydes en lille smule kølig.

Vinen er et klassisk match til fyldige pastaretter, rødt kød og ikke for skrappe oste, og især hvis der er lidt fedme til stede kommer friskheden til sin ret.

Quantity PurchasedPrice
6 +139.00 DKK