BOBLER & CHOKOLADE

BOBLER & CHOKOLADE

485.00 DKK
0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Gaven indeholder

Louis Roederer. Brut Premier, Reims
Brut Premier laves på 40% Pinot Noir, 40% Chardonnay og 20% Pinot Meunier fra 40 forskellige parceller. For at sikre en god kontinuitet i stilen er Brut Premier lavet af seks forskellige årgange, hvoraf ca. 10% kommer fra Louis Roederers berømte Réserve. Vinen gæres på flaske i 3-4 år, og dosagen, d.v.s. den sukkerlikør, der tilsættes, når gæringen på flaske er slut, udgør ca. 10-11 g. pr. liter. Efter degorceringen er vinen yderligere gemt i 6 måneder inden afskibning.

Brut Premier har en stor, umiddelbar og frugtrig bouquet. Her finder man eksotiske karakterer af honning, vanille, mandler og ristet brød og samtidig en delikat og kompleks finish. En meget spændende harmoni mellem kraft, fyrighed og blødhed. Vinen er perfekt som aperitif på grund af sin friskhed og finesse. Dens gode struktur og fylde gør den også velegnet til fjerkræ, fisk, skaldyr og faktisk også til ikke for søde desserter.

Valentine Giftbag
Vores Amber-chokolade har, lige siden den så dagens lys, været en af vores mest succesfulde og anerkendte chokolader og har modtaget flere guldmedaljer ved “European Chocolate Awards”. Nu har vi samlet en elegant og eksklusiv Valentine-gavepose fyldt med 3 af vores mest succesfulde Amber-varianter. 

Posen indeholder :
1 pose Amber-dragée,
1 stk. Amber Croquant-bar og
1 æske Amber-sommerfugle.