Sauvignon 2015, Les Rafelières, Val De Loire

Sauvignon 2015, Les Rafelières, Val De Loire

99.00 DKK pr. flaske
79.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Helt tør, let, forfriskende, ukompliceret og først og fremmest sprød hvidvin, der er sammenstukket af frugten fra en række forskellige vinmarker langs Loirefloden, der alle er tilplantet med Sauvignon Blanc.

Vinen bærer druens umiskendelige signatur, selvom der hverken står Touraine eller Sancerre på flasken, og er derfor et oplagt og usnobbet alternativ til netop disse vine.

Vinen er produceret i samarbejde med Château du Cléray i Loire, der for nogen år siden indledte et samarbejde med Lacheteau, som i 2005 blev opkøbt af den ekspansive Groupe Grands Chais de France, der med sine mere end 4.000 ha. og mere end 2.500 drueleverandører og ansatte nu er Frankrigs største virksomhed, når det drejer sig om at forvandle druer til vin.

Det betyder adgang til et fantastisk netværk og næsten uanede ressourcer, og med mottoet "Des hommes, des terroirs, une passion" forstås det, at ikke alt er rettet mod bulk og masseproduktion. I dette tilfælde har druerne mødt hinanden på Grands Chais topmoderne vineri Le Champteloup, der ligger syd for den gamle Pont de Dumnacus. Mosten fra de forskellige parceller gærer alle hver for sig i rustfrit stål og sammenstikkes så efter 3-4 måneder "sur Lie" til denne vin, som efter yderligere 2 måneders modning filtreres og tappes på flaske.

En meget alsidig vin som fungerer fint som aperitif, sammen med østers og crevettes, eller som gennemgående vin ved den afslappede frokost i det fri sammen med vennerne.

Quantity PurchasedPrice
6 +79.00 DKK