Paulinshof, Riesling Trocken 2018

Paulinshof, Riesling Trocken 2018

139.00 DKK pr. flaske
119.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Vores venner nede hos Weingut Paulinshof skuffer aldrig med deres fine Riesling Trocken på den hyggelige literflaske. Heller i 2019, hvor vinen på klædelig vis er drejet i en lidt mere pikant og forfriskende retning end den meget gavmilde og joviale forgænger, som loyalt reflekterede, at Mosel i 2018 blev begavet af den varmeste sommer siden 2003.

Vinen er skabt på nogle af de tidligst høstede druer som kom i hus i den første af oktober efter vinstokkene havde fået tid til at tørre op ovenpå den voldsomme regn, der faldt den 22. september og dagene derefter. Mosten er som vanlig gæret i rustfrit stål uden styling fra fremmede gærstammer og for at give vinene lidt mere kant har Claus og Oliver Jüngling ladet mosten trække et par døgn samen med drueskallerne inden gæringen fik lov til at starte. Vinen er derpå modnet 6 måneder sammen med gærresterne inden den er blevet filtreret og tappet på flaske.

En dejlig ”Gutswein” med fine noter af friske æbler, der får selskab af lidt mynte, saftig grapefrugt og blomstrende citron. Et letløbende tysk bud på vinen, der gerne vil være med på terrassen i foråret og om sommeren og senere gerne vil stå parat i køleskabet fordi "Riesling Trocken ist in!", som Christa Jüngling så rammende udtrykker det.

Prøv at lade den erstatte rødvinen til spareribs med grillede majs eller oplev hvorledes en Riesling kan sparke fedmen i Fish & Chips med estragonremoulade helt ud omkring hjørneflaget.

(Dette var for snart tyve år siden den første Riesling Trocken i vores sortiment og Paulinshof var en af de tidlige ambassadører for den tørre Mosel Riesling)

Quantity PurchasedPrice
6 +119.00 DKK