Nordic Winecooler brun ruskind

Nordic Winecooler brun ruskind

600.00 DKK

Ved køb af min. 2 + stk

849.00 DKK
695.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Lammeskind har siden tidernes morgen holdt os nordboer varme.
Men da ulden har en isolerende effekt, holder den kolde drikke kolde og varme drikke varme.

Pleje og vedligeholdelse af Nordic Winecooler Når du er færdig med at bruge din vinkøler, er det er en god ide at aftørre vinkøleren. Aftør vinkøleren indvendig og udvendig med en tør klud. Ulden suger ikke væske, så evt. fugt fra flasken sidder mellem hårene. Uld indeholder Lanolin og er af natur smudsafvisende. 

Vinkøler i glat skind kan aftørres med en let fugtig klud på skindsiden, og eventuelle vindråber kan fjernes på den indvendige uld. Du kan vedligeholde denne vinkøler som du vedligeholder dine lædersko, jakke eller skindtaske – med dertil egnede læderfedt. Vinkøleren kan imprægneres med skind-imprægnering som du kan købe i skoforretninger og lign. 

Vinkøler i ruskind kan vedligeholdes som du vedligeholder en ruskindsjakke. Ruskind kan selvsagt ikke vaskes, men pletter kan dampes og børstes væk. Hæld kogende vand i en skål, hold pletten ind over dampen og børst forsigtigt med en ruskindsbørste. Virker det ikke, kan du prøve en ruskindsshampoo eller sende vinkøleren til rens. 

Ruskindsbørsten løfter luven, så skindet fremstår mat igen. Desuden kan der købes rensemiddel til ruskind skoforretninger og lign. 

Skummet fra tekstilshampoo blandet med vand, kan fjerne evt. indtørrede pletter på ulden.

Quantity PurchasedPrice
2 +600.00 DKK