Mélopée de Gavoty 2018

Mélopée de Gavoty 2018

129.00 DKK pr. flaske
99.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Melopée de Gavoty er den herlige lillesøster til Cuvée Clarendon almindeligvis skabt på en hel del Cinsault og en lille smule Grenache. Men i 2018 er der i tilgift kommet 10% Cabernet Sauvignon med i drueblandingen.

Vinen får sin "saignée" (udblødning) i 6-8 timer, efterfulgt af en gæring i rustfrit stål hvor temperaturen holdes på 15-17° for at udtrække så mange og så subtile aromaer som muligt. Herefter filtreres og sammenstikkes den endelige vin, som derpå modner "sur lie" i godt 6 måneder frem mod en let filtrering og aftapningen i begyndelsen af marts.

Vinen er skoleeksempel på de helt lyse rosévine fra Provence. Frisk og liflig, lige som den skal være - også selvom Cabernet Sauvignon nu har taget plads i drueblandingen. Der er fine syrlige bærnoter - især stikkelsbær og ribs - til næsen, som ligesom bekræfter den elegante lyse farve, og derpå følger modne citrustoner krydret med lidt friske urter. I munden følger skovjordbær, hindbær og flere ribs i et friskt udtryk, som altid giver lyst til endnu et glas og mod på at smage modervinen Cuvée Clarendon.

Prøv den til alle former for middelhavsmad, for eksempel en fiskesuppe eller til grillet fisk hvor provencalske smag fremelskes af masser af friske hvidløg, duftende basilikum og ny olivenolie.

Quantity PurchasedPrice
6 +99.00 DKK