Michael David Lust Zinfandel 2016

Michael David Lust Zinfandel 2016

539.00 DKK pr. flaske
499.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Lækker og fyldig
”Lust” har en lækker fyldig smag af modne bær og en smule vanilje og sød karamel. I ganen fornemmes også de fine tanniner og krydderier fra fadlagringen. Vinen har mange facetter og afsluttes af en fin eftersmag.

Nyd vinen til kalvekød, krydrede retter eller til et udvalg af oste.
Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Zinfandel-druerne til vinen ”Lust” høstes fra én af de marker, som også leverer druerne til Michael Davids berømte flagskib 7 Deadly Zins. I ”Lust” er Zinfandel-druerne iblandet en smule Petite Sirah-druer. Denne kombination giver en vin med finesse og lækker fylde.

2012 var en helt enestående årgang for området Lodi. Kvaliteten af druerne var langt over gennemsnittet, og det perfekte vejr gav en fantastisk høst. Kun ganske lidt regn men til gengæld masser af varme dage og kølige nætter i høstperioden gav én af de mest pålidelige årgange i mange år.

Om Producenten
AMERICAN WINERY OF THE YEAR 2020 - WINE ENTHUSIAST

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.

Anmeldelser fra øvrige årgange

Årgang 2015


 — Wine Enthusiast (01-09-2018)
Lust is one of the seven deadly sins, and this tiny-production wine from Michael David is a fitting adjunct to the winery’s Seven Deadly Zins offering. Spicy, perfumed oak aromas and equally spicy oak flavors accompany deep tones of black cherry and dark chocolate. The wine has a thick coating of tannins that helps support all the richness and elevated body.

Quantity PurchasedPrice
6 +499.00 DKK