Michael David Freakshow Zinfandel 2017

Michael David Freakshow Zinfandel 2017

199.00 DKK pr. flaske
169.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Lækker og indtagende
Freakshow Zinfandel Lodi er en lækker fyldig og alligevel elegant Zinfandel. Smagen er indtagende med svesker og modne bær afsluttet af krydderier. Eftersmagen opleves rund og lækker med dejlige bløde tanniner. 
Nyd vinen til grillet kød, krydrede retter eller til ost.
Serveringstemperatur: 16-18°C


Fremstilling
Der er kommet et nyt nummer i Michael Davids ”band of freaks”. Vi præsenterer den fantastiske ildsluger Freakshow Zinfandel. Det er tredje nummer i Freakshows holdopstilling og det er en hyldest til Michael Davids rødder i Lodi, en region som er kendt for sine fantastiske Zinfandel-vine. Zinfandel kendes ofte som en lidt fræk og opulent druesort, men den kvindelige ildsluger viser en blødere og mere sexet side af druen med denne lette type Zinfandel.


Om Producenten

AMERICAN WINERY OF THE YEAR 2020 - WINE ENTHUSIAST

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.


Quantity PurchasedPrice
6 +169.00 DKK