Michael David Earthquake Petite Sirah. 2017

Michael David Earthquake Petite Sirah. 2017

289.00 DKK pr. flaske
249.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Earthquake Petite Sirah har en imponerende dyb lilla farve. Duften er både frisk og sød med blåbætærte og violer. Vinen er saftig og fyldig med noter af bær og figner samt en smule krydderi fra egetræet. I eftersmagen fornemmes perfekte bløde tanniner. Earthquake Petite Sirah er ganske enkelt en magisk eliksir som kan drikkes nu eller gemmes i flere år.

Nyd vinen til f.eks. en oksekød, vildtretter eller til modne oste.
Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Høsten startede allerede i starten af august med druesorterne Chardonay og Pinot Noir. De første røde druer blev høstet fra starten af september til primo oktober. Efter en stor høst det forrige år forventedes denne høst at være mindre end gennemsnittet. Men høsten viste sig atter at være god både på kvantitet og kvalitet. Med moderate temperaturer hen over sommeren udvikledes frugten i druerne perfekt med masser af smag og en god syre. Vinen er lavet på Petite Sirah-druer, som efter gæring har modnet i 14 måneder på franske egetræsfade.Om Producenten
AMERICAN WINERY OF THE YEAR 2020 - WINE ENTHUSIAST

De to brødre Michael og David Phillips nedstammer fra en familie af farmers, som har dyrket vindruer i området Lodi i Californien i snart et århundrede. I dag er familieforetagendet udvidet med 6. generation Kevin Phillips og Melissa Phillips Stroud. Familien viderefører traditionen med at producere vine af høj kvalitet med iøjnefaldende og unikke etiketter.

Michael David Winery driver landbrug med respekt for fremtidige generationer og har implementeret nogle af de mest progressive og bæredygtige landbrugsmetoder i Californien. Familien dyrker vin på 300 ha og fra og med 2011-årgangen er alle Lodi druer fra Michael David Winery certificerede bæredygtige.


Quantity PurchasedPrice
6 +249.00 DKK