Gies-Düppel, Spätburgunder 2018

Gies-Düppel, Spätburgunder 2018

139.00 DKK pr. flaske
119.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Dette er den almindelige flaske størrelse af Gies-Düppel’s fine røde Gutswein, som vi også sælger i den smukke liter falske, som i Tyskland efterhånden er den foretrukne flaskestørrelse.  

Tanja og Volker Gies rider på en bølge af succes, og i løbet af det sidste tiår er det lykkedes dem næsten at fordoble produktionen uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten. Volker har målrettet lagt billet ind på gunstige skråninger på Dachsberg, Rosenberg og Seligmacher, således at familien nu disponerer over godt 20 ha., og da en del af de tilkøbte skråninger er tilplantet med Pinot Noir, har Volker kunnet udvide familiens sortimentet af vine skabt på Tysklands røde signaturdrue.

Mens Volker prøver at forstå potentialet blandes frugten fra nyerhvervelserne med frugten fra de yngre vinstokke på familiens øvrige parceller med Pinot Noir og efter 10 måneders modning dels i rustfrit stål dels på store gamle fade, de såkaldte Doppelstückfass, tappes vinen på flaske. vine, der tappes på literflaske.

En herlig mild, pirrende og Pinot Noir med masser af saftige jordbær, kirsebær og syrlige ribs både til næsen og munden. Slank, men slet ikke uden bundtræk og dertil med helt runde, umærkelige tanniner, som bibringer en næsten dansende lethed til oplevelse. Vinens måske allerstørste plus, som får os til at kalde dette for en af de mest helstøbte tyske såkaldte Gutsweine funderet på Pinot Noir.

Vinen er et hit, når der er mange retter på menuen, og mange ved bordet eller hvorfor ikke på tæpper på græsset, når sommeren frister til frokoster i det fri. Og når stemningen er munter og uhøjtidelig glider vinen som snakken let og ubesværet, og skruelåget gør det nemt selv på skovturen at åbne endnu en flaske.

Quantity PurchasedPrice
6 +119.00 DKK