Chateau Mont-Redon, Côtes Du Rhône 2019

Chateau Mont-Redon, Côtes Du Rhône 2019

149.00 DKK pr. flaske
119.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Vinene fra Château Mont-Redon udgør en af hjørnestenene i Løgismoses sortiment, og ikke mindst deres eminente Châteauneuf-du-Pape har budt på vidunderlige oplevelser i årenes løb.

Men familien bag skaber også en del andre vine, heriblandt et par stykker som bliver til i samarbejde med forskellige betroede vinbønder, som ikke selv forvandler deres druer til vin, og det er ret flot, at de to fætre Didier Fabre og Jean Abeille har fået sat et hold, som næsten uden support leverer en frugt, som ender med at blive til ærlige velsmagende vine, der som en ekstra bonus kommer med et gunstigt forhold mellem pris og kvalitet.

En af dem er denne Réserve Mont-Redon som er sammenstukket af vine fra nogle af disse betroede vinbønder og vine fra Mont-Redon’s egne vinmarker i Lirac-distriktet. Frugten fra de forskellige kilder er efter en grundig sortering gæret hver for sig i rustfrit stål og efterfølgende sammenstukket i december og derpå modnet 10 måneder i rustfrit stål frem mod en let filtrering og aftapningen på flaske.

En fyldig, men ikke voldsom vin med en fin frisk smag mættet af saftige hindbær og kirsebær der bliver suppleret af friske grønne urter, lidt lakrids og mild røgelse. Fin balance, velstrukturerede tanniner. Slet ikke uden elegance.

En Rhône som fortjener at blive serveret en lille smule afkølet så den fine friskhed forbliver i centrum. Velegnet til næsten alle enkle retter, for eksempel et stykke veltilberedt lam eller svin som ledsages af sprøde grøntsager og en fyldig sauce.

Quantity PurchasedPrice
6 +119.00 DKK