By Ott, Côtes de Provence 2018

By Ott, Côtes de Provence 2018

199.00 DKK pr. flaske
179.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

'By Ott' er en ny vin fra Domaine Ott. Roséen er sammensat af Grenache (60-70%), Cinsault (20-30%), Syrah (6-10%) og Mourvèdre (ca. 4%), som hovedsageligt kommer fra to af Domaines Otts ejendomme i Côtes de Provence: Château Mireille og Château de Selle.                             

 

Den er vinificeret af Domaine Otts erfarne team i Château de Selles nye kældre.Efter en total afstilkning og en skånsom masning får druerne lov at ligge i tank natten over, inden skindet (som giver farven) og kernerne bliver presset fra. 

Processen foregår separat, da høsttidspunktet varierer efter druesort. Gæringen sættes i gang på ståltanke og sammenstikningen foretages efter endt gæring. Her er det harmonien mellem friskhed og kompleksitet, som prioriteres.Rosé 'By Ott' har Côtes de Provences-vines klassiske, blanke rød-orange farve. 

I duften finder man nuancer af hvide ferskner, abrikoser, passionsfrugt og mangoer. Smagen er sprød og liflig med nogle af de samme frugttoner som i duften, men også eksotiske toner af citrus og milde krydderier (kanel og kardemomme). Den slutter meget harmonisk og elegant, lige til at nyde.

Prøv den til det kolde bord, gerne med fisk eller skaldyr, til fjerkræ, hvidt kød eller til provencalske og eksotiske retter.

Quantity PurchasedPrice
6 +179.00 DKK