Seven Falls Chardonnay - Udsolgt

Seven Falls Chardonnay - Udsolgt

149.00 DKK pr. flaske
129.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Om tidligere årgang

Flaskehalsen.nu
"Hvis du tror, du ved, hvad du kan vente dig, når du åbner en amerikansk Chardonnay, så har du ofte ret. Og alligevel kan du nogle gange blive overrasket.

Det bliver jeg her, hvor Seven Falls Cellars præsterer intet mindre end et mesterværk med denne meget fyldige vin. Det er imponerende, at de holder så godt sammen på herlighederne, når smagen falder fornemt sammen i en helhed, for der er godt nok mange nuancer i forskellige retninger. Lige fra den tykke og vanille-fede bund til den mere lakrids- og urteagtige stil mod slutningen af den storladne, lange og meget flotte smag. 

Det giver en sindssygt lækker Chardonnay, der både lever op til forventningerne om, hvordan amerikansk Chardonnay skal smage, og som alligevel overrasker og overrumpler."  Tildelt de maximale 6 stjerner

Wine Spectator
"Broad and supple, expressing a range of spice and citrus flavors, centering on pear and fig notes. Finishes with polish."90 points

Om Seven Falls
Seven Falls Cellars er et ret nyt tiltag fra St. Michelle Wine Estates. Navnet er inspireret af en serie på syv vandfald, der engang flød gennem regionen. Klimaet er varmt og tørt, men vinmarkerne køles af vinden og af den mægtige Columbiaflod. Her er meget lidt nedbør, men fra floden får man vand til kunstvanding.
Målet for Seven Falls Cellars er at lave velafbalancerede vine, i en elegant stil med karakter og finesse, der udtrykker områdets terroir. Mange lokale vinproducenter anser Wahluke Slope for at være rygraden i Washingtons vinindustri. Wahluke Slope AVA blev etableret i 2005 og omfatter 81.000 hektar inden for den berømte Columbia Valley-appelation.

Om washington State
Washington er en lidt særlig vinregion fordi den trods sin nordlige placering byder på enormt runde og bløde vine. Sammenlignet med andre nordligt producerede vine fra USA, finder vi ofte en mere fyldig type af vine i Washington, og uden at det bliver California-like, så passer vinene ganske fint til vores nordeuropæiske smagsløg.Prisen på Washington-vine passer os til gengæld knap så fint, for vi er ofte et godt stykke over en hundredekrone for en publikumspleaser, der er mere blød og rund, end den er skarp og ung.

Quantity PurchasedPrice
6 +129.00 DKK