Acappela 2018. Ribera Del Duero

Acappela 2018. Ribera Del Duero

129.00 DKK pr. flaske
89.00 DKK

Ved køb af min. 6 + flasker

0.00 DKK

læs produktbeskrivelse

Antal

Earn 0 reward points

Endnu engang leverer Bodegas Monteabellón en umiddelbar og charmerende vin, hvor førstetenoren på den spanske vinscene, Tempranillo-druen, får lov til at synge sine serenader uden at blive overdøvet af det store backingorkester i form af overdreven fadlagring, og dermed er det en vin, der tiltaler de efterhånden mange moderne vindrikkere, der holder af frugt og friskhed. 

Modne brombær og blommefrugt i næse og mund akkompagneres af et fint strejf krydderurter og kun en fornemmelse af vanilje og kokos fra den begrænsede tid på fad. Trods sine 14% ikke videre intens, men til gengæld saftig, og med en delikate syre, som nærmest inviterer til at man tager den næste tår. Og den næste…

Frugten kommer fra vinstokke, som Garcia-familien bag Bodegas Monteabellón plantede i ny jomfruelig jord på sletten langs Duero-floden lige efter årtusindeskiftet, da de valgte at satse på vin avl og investerede stort. Druerne høstes om natten og i de tidlige morgentimer for at beskytte dem mod den ofte stegende september sol. De sorteres når de ankommer til Bodegaen og afstilkes inden gæringen, der finder sted i rustfrit stål. Derpå modner den unge vin 5 måneder i lige dele brugte franske og brugte amerikanske fade inden den filtreres og tappes på flaske.

Nyd denne selskabelige vin ved 14-16 grader alene eller til ikke alt for tunge serveringer. Prøv den for eksempel til grillet kød med forskellige ledsagende salater og diverse milde oste, og hør den spanske skønsang opstå i glasset.

Quantity PurchasedPrice
6 +89.00 DKK